In augustus trainen in de Brinkhof

Deze week sluiten we een bewogen jaar af. Van maart tot mei mochten we niet met elkaar trainen. In de plaats daarvan gaf Bas les via video. Leuk, maar niet ideaal en gelukkig konden we in mei weer opstarten in de buitenlucht. Eerst met de jongsten, en later met de jongeren tot achttien jaar. Helaas konden de oudste judoka’s nog niet trainen.

De coronacrisis heeft ook na de vakantie gevolgen, want door de anderhalve meter maatregelen kunnen we helaas tijdelijk niet terecht in het Bewegingscentrum. De ruimte waar wij trainen wordt nu voor andere doeleinden gebruikt. Ook voor het Bewegingscentrum is dit een vervelende zaak, maar het is nu even niet anders.

Gelukkig hebben we een alternatief gevonden in de Brinkhof (Brink 1 in Norg). Hier kunnen we op donderdag terecht van 15.40 tot 20.00 uur. Wel zijn hier extra kosten aan verbonden, maar het bestuur denkt dat we dit voorlopig uit de reserve kunnen betalen. Hoe lang we in de Brinkhof trainen valt niet te zeggen, want dit hangt helemaal af van de ontwikkelingen rond het virus.
Als de coronamaatregelen het toelaten willen we de jaarvergadering houden op donderdag 17 september, direct na de lessen.

Wij wensen jullie een fijne en gezonde vakantie toe en we zien elkaar weer op donderdag 20 augustus.

Namens het bestuur van Yuseigachi,

Frederik van Lookeren Campagne
Voorzitter