Actueel

Door de nieuwe corona-maatregelen zijn we wederom gedwongen uit te wijken naar de Brinkhof. In het Bewegingscentrum is de zaal waar wij sporten tot 17.00 uur in gebruik bij de Kinderopvang. Zoals bekend moeten ook de sportcentra om 17.00 hun deuren sluiten. Gelukkig kunnen we wel weer terecht in de Brinkhof, zij het met aangepaste tijden.

De eerste groep, die normaal om 17.00 uur begint, heeft nu les van 15.30 tot 16.15 uur

Groep twee (17.45 u.) en drie (18.45 u.) worden samengevoegd en hebben les van 16.15-17.00 uur. Publiek is er bij de training niet mogelijk en iedereen de gebruikelijke veiligheids- en hygiëneregels in acht. Net zo als het vorige seizoen maken we gebruik van de achteringang van de sporthal.

Helaas is er geen mogelijkheid om de volwassen groep in Norg te laten trainen

Op zaterdag of zondag is er voor hen de mogelijkheid om te trainen bij Dijkman sport in Groningen, waar Bas ook lesgeeft. Hieraan zijn geen extra kosten verbonden. In de groepsapp van de laatste groep komen meer details te staan. 

Op donderdag 26 augustus is de eerste judoles van na de vakantie. Het goede nieuws daarbij is dat we weer terugkeren bij het Bewegingscentrum.  De tijden zijn wel wat aangepast om drukte in het Bewegingscentrum te voorkomen. Ook geldt nog steeds de regel dat ouders niet in de zaal mogen komen. Voor pas beginnende en jonge kinderen kan in overleg een uitzondering worden gemaakt. Daarnaast is een pauze van vijf minuten tussen de lessen is er een andere uitgang van de judozaal. Dit alles in verband met corona.
De tijden zijn als volgt:

Groep 1: 17.00 – 17.40 uur
Groep 2: 17.45 – 18.40 uur
Groep 3: 18.45 – 19.40 uur
Groep 4: 19.45 – 21.00 uur

Op maandag 23 augustus worden de matten verhuisd. Hiervoor zijn veel handen nodig. U kunt zich op 19.00 uur melden aan de achterkant van de Brinkhof. Aanmelden is handig, maar niet noodzakelijk: bestuur@judo-norg.nl.

De sportverenigingen van Norg houden op zaterdag 28 augustus een Frisse Start na het coronajaar. Wij doen dat in het Bewegingscentrum. In de ochtend maken we de matten schoon. In de middag is er open huis. U bent van harte welkom en neem vooral iemand mee die nog geen kennis heeft gemaakt met onze gezonde sport.

Namens het bestuur,

Frederik
bestuur@judo-norg.nl
06-10519168

Jeugd sponsor actie

Judo vereniging Yuseigachi vraagt iedereen: 
spaar Jeugd Sponsor Munten voor onze club!

Boven aan het verlanglijstje van Yuseigachi staat dit jaar: 

  • Plaatsvervangende activiteiten voor de bestaande judo lessen
  • Club uitjes zoals waterskiën, survivallen, BBQ’en of een keer bowlen (suggesties zijn altijd welkom)
  • School judo organiseren voor nieuwe judoka’s

De bedoeling is om dit via de opbrengst van de Poiesz Jeugd Sponsor Actie te realiseren. Wij moedigen mensen daarom aan om hun boodschappen te doen bij Poiesz en Jeugd Sponsor Munten te sparen. Door de munten in de koker te stoppen van Yuseigachi bij de Poiesz supermarkt in Norg helpt u al mee. Helaas is het dit jaar niet mogelijk munten uit een andere Poiesz supermarkt in te leveren bij de vereniging of in Norg bij de Poiesz supermarkt.

Hoe meer Jeugd Sponsor Munten in de koker worden gestopt van Yuseigachi, hoe meer sponsorgeld aan het eind van de actie door Poiesz supermarkten wordt uitgekeerd. Het sponsorgeld komt ten goede aan de jeugd van de judo vereniging.

Jeugd Sponsor Munten krijgt u gratis bij de kassa van alle Poiesz supermarkten. De koker voor de Jeugd Sponsor Munten van Yuseigachi is te vinden bij de Poiesz supermarkt in Norg. De Jeugd Sponsor Actie loopt van maandag 15 februari t/m 11 april 2021 bij Poiesz supermarkten. 

Tips en opmerkingen voor de Jeugd Sponsor Actie:

  • Lever alleen jeugd sponsor munten in met een gele rand, andere munten zijn niet geldig
  • Munten mogen niet thuis of bij de club worden gespaard
  • Kijk goed naar de speciale fruit- of bakkerij aanbieding met extra munten
  • Geen actieve verkoop in de winkel (geen judoka’s in de winkel ☹)
  • Geen jeugd sponsor gala dit jaar
  • Activiteiten kunnen alleen plaats vinden als de huidige maatregelen dat toelaten