Actueel

Herstart op 28 mei

Donderdag is het zover: we beginnen weer met de lessen voor de judoka’s onder de 13 jaar. Het programma is wel wat anders dan we gewend zijn. De eerste groep begint om 15.30 uur en de lessen duren drie kwartier. De indeling is ook veranderd omdat we iedereen onder de 13 jaar les willen geven.  

Elders in deze brief staat in welke groep u ben ingedeeld. De lessen zijn naast het Bewegingscentrum, binnen mag nog niet. Er liggen daar matten waarop de kinderen les krijgen en met elkaar sporten. De docenten moeten wel 1,5 meter afstand houden en zullen oefeningen voordoen met de grote teddybeer die Bas heeft gebruikt in de video’s.
Regent het of is de temperatuur beneden de 12 graden dan komen de lessen te vervallen. Wanneer de les niet doorgaat zullen wij dit 2 uur van tevoren melden op de website en Facebook.
De judoka’s’ moeten zich thuis omkleden. Diegene die ze brengt mag ze alleen maar afzetten voor het Beweegcentrum en daar wachten dat de les voorbij is. In de bijlage vindt u een verdere instructie. Aanmelden is niet nodig.

Voor de leerlingen die 13 jaar of ouder zijn geldt dat ze 1,5 meter afstand moeten houden en dus niet gewoon kunnen sporten. Bas is bezig met het maken van een aangepast fitnessprogramma en we roepen iedereen op om hiervoor ideeën aan te dragen via judobashelwerda@hotmail.com

Tijden

Groep 1
15.30-16.15 uur
Daarna 15 minuten schoonmaak
Groep 2
16.30-17.15 uur
Daarna 15 minuten schoonmaak
Groep 3 (12+) Vanaf 4 juni.
17.30-18.15 uur.
Om 18.30 moet het terrein beschikbaar zijn voor het Bewegingscentrum

Ledenvergadering

De algemene ledenvergadering die gepland stond voor 11 juni gaat niet door. Op grond van de corona-spoedwet mag de jaarvergadering worden uitgesteld en daar willen we gebruik van maken. Vooralsnog is de planning om de ALV te houden in september.

Tot slot; door de corona crisis is de Poiesz sponsor actie afgelopen maart stopgezet. Elke club die meedeed heeft € 1000,= ontvangen van de Poiesz. Alhoewel het jammer is dat de actie is stopgezet, zijn we als judovereniging erg blij met deze bijdrage voor onze club!